EN

Kommercielle kontrakter

Lindkær bistår med at sikre, at virksomheder får lavet den rigtige kontrakt, der giver din virksomhed merværdi. Med vores rådgivning tager vi højde for både juridiske og kommercielt relevante forhold.

Vi rådgiver om en lang række af forskelligartede kontrakttyper inden for forskellige af brancher og industrier.

Lindkærs rådgivning omfatter udarbejdelse og forhandling af kommercielle kontrakter for både danske og udenlandske personer og virksomheder.

Derudover fører vi retssager om fortolkning og håndhævelse af kommercielle kontrakter for de almindelige domstole og voldgiftsretter.

Lindkær har derfor en omfattende erfaring inden for kontraktretten og lægger afgørende vægt på at udarbejde kontrakter, som på den ene side er præcise og direkte i deres juridiske formulering og på den anden side tilgodeser klientens behov for aktivt at kunne anvende kontrakten som et konstruktivt redskab frem for blot i tilfælde af tvister.

Kontraktstandarder og standardvilkår
Vi har indgående kendskab til de hyppigst anvendte kontraktstandarder og standartvilkår, som anvendes for forskellige brancher og industrier, herunder fx FIDIC, AB, ABR, ABT, Incoterms, og CISG, Knock for Knock klausuler, og har stor erfaring med anvendelsen af disse vilkår både på sælger- og køberside.

Vores rådgivning ydes bl.a. inden for følgende kontrakt- og aftaletyper:

Kontakt os