EN

Konkurskarantæne

Kræver kurator dig idømt en konkurskarantæne? Skal du i retten?

Ring 2674 3126 og få en helt fortroligt og uforpligtende samtale med advokat Lars Habib Lindkær Jensen, som har ført mange sager om konkurskarantæne.

Du kan have ret til en beskikket advokat betalt af staten, og du kan frit vælge hvem det skal være, og de fleste sager om konkurskarantæne kan jeg tage som beskikket advokat.

Det aftaler vi på forhånd, så der er klarhed, og du kan derfor frit vælge advokat Lars Habib Lindkær Jensen til at hjælpe dig med at undgå konkurskarantæne.

Konkurskarantæne kan ofte undgås, hvis du får et godt forsvar fra starten af.

Kort sagt betyder konkurskarantæne, at du for en periode ikke kan deltage i ledelsen af virksomheder uden af hæfte personligt for virksomhedens forpligtelser (aktieselskaber, anpartsselskaber mv.). Forbuddet betyder altså, at du ikke kan være direktør i aktieselskaber (A/S, anpartsselskaber (ApS) og iværksætterselskaber (IVS).

At få konkurskarantæne kræver, at der er sket såkaldt uforsvarlig forretningsførelse. Dog skal der meget til, før man vurderes uegnet til at deltage i ledelsen af en erhvervsvirksomhed.

Lindkær Advokatfirma er et af de få advokatfirmaer, som stor erfaring med at føre retssager, herunder sager om konkurskarantæne. Det er vigtigt, at du finder advokat med stor procedure erfaring, der er vant til at argumentere i retten, og her er Lindkær Advokatfirma det rigtige valg.

Kontakt os

Kontakt advokat Lars Habib Lindkær Jensen: 26 74 31 26 eller på llj@lindkaerlaw.dk